Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialSportUltima ora

Secție de fotbal la CSM

În cadrul Clubului Sportiv Municipal, începând cu data de 1 iulie, a fost deschisă și o secție de fotbal. Solicitări au venit din partea populației încă din 2019, când a fost înființat Clubul Sportiv Municipal, însă, deschiderea secției de fotbal nu a fost posibilă din cauza asocierii la Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu-Jiu.

La noua secție din cadrul CSM, se vor înființa mai multe grupe ce vor beneficia de antrenor, dar și de expert sportiv, toată activitatea desfășurându-se în mod gratuit, la fel cum se procedează și la secțiile de baschet, handbal, box sau atletism.

Fiind și cel mai iubit sport din România, se așteptă ca un număr mare de copii să ajungă la secțiile de fotbal.

Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu Jiu, a mărturisit faptul că, până în 2024, își dorește ca la CSM să activeze peste 1000 de copii la secțiile înființate.

Principalul obiectiv, pe termen scurt, este acela de a crește câteva generații de copii, iar atunci când ei vor ajunge la vârsta maturității, vor fi înscriși în liga a IV-a, pentru a putea participa la meciuri.

Articole similare

Back to top button