ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Radu Miruță: Octavian Berceanu nu reprezintă poziția USR

Octavian Berceanu nu reprezintă poziția USR și are o agenda proprie în goana lui după senzațional, posibil reprezentând agenda ONG-urilor absurde.
Cariera Roșia are din pacate o decizie a instanței și nu live-uri cu Berceanu închid sau deschid cariera, ci legea și respectarea sau nerespectarea ei. Cred cu tărie ca reprezentanții CEO vor reuși sa îndeplinească măsurile astfel încât cariera Roșia sa poată funcționa în continuare.
Astăzi dl Berceanu împreună cu un fost coleg parlamentar, dezertat între timp în tabăra lui Dacian Cioloș și plecat din partid, au venit sa facă live-uri la Cariera Roșia crezând ca impun ei respectarea unei hotărâri judecătorești dacă se filmează.
Intr-un județ cu sensibilități clare și cu dependenta de industria asta, în contextul crizei energetice ce fac ei este doar băgat în seama. Legea este lege și e treaba altora sa o judece, sa o aplice și sa impună respectarea ei.
Astfel de acțiuni, fără a reprezenta poziția partidului USR, mă duc cu gândul la scenariile în care au fost prin USR unii care au reprezentat interesele ascunse ale altor ONG-uri absurde de mediu și tare bine ii este acum USR-ului ca odata cu înființarea REPER au plecat și astfel de posibile săgeți care reprezentau agende străine României. Bine ca ne-am curățat de ei!
Cariera Roșia se inchide sau de deschide de lege, de instanțele de judecata, de respectarea unor norme nu de like-uri, nu de Berceanu, nu de ONG-uri, nu de noul partid REPER ai cărui oameni în Gorj nu au reprezentat nimic.

Declarație Radu Miruță, Deputat USR de Gorj.

Articole similare

Back to top button