Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

A avut loc și cea de-a doua probă a examenului de bacalaureat

Elevii claselor a XII-a trec săptămâna aceasta prin febra probelor scrise de Bacalaureat, iar ziua de marți, 21 iunie, fiind dedicată probei obligatorii a profilului. Astfel, elevii care au fost la profilul real au susținut în cursul acestei zile proba la matematică. Structura subiectelor este aceeași ca în anii trecuți. Elevii având de rezolvat trei subiecte cu câte șase probleme/exerciții, fiecare dintre acestea notate cu câte 5 puncte.

Elevii de la alte profiluri decât cele realiste și tehnice au avut ca probă obligatorie a profilului Istoria. La primul subiect elevii au avut un text din perioada comunistă și au avut mai multe cerințe în baza acestuia. La subiectul al doilea a fost dat un text din istoria modernă, iar la subiectul al treilea și cel mai dificil, elevii au avut de redactat un eseu despre evoluția spațiului românesc în a doua jumătate a secolului XIX și în primele decenii ale secolului XX.

Articole similare

Back to top button