Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Parașutism și alte surprize la Stănești

În acest weekend va avea loc un concurs național de parașutism cu aterizare la punct fix î zona fostului aerodrom din comuna Stănești. În prezent, respectiva zonă funcționează pe post de islaz comunal. Peste 300 de salturi vor avea loc de la 3000 m iar participanții se pot bucura de aceste salturi în tandem alături de profesioniști și însoțiți de o echipă de filmare. Concurenții care vor lua partea la această competiție provin din Republica Moldova, Serbia, Bosnia, Ungaria și România. Participanții vor lua parte în aceste două zile la o expoziție statică de tehnică de parașutism, un muzeu în aer liber dedicat istoriei aerodromului din Stănești, totul desfășurându-se într-o zonă de agrement și alimentație publică.

Surprizele nu se încheie aici. În seara zilei de sâmbătă va avea loc un concert susținut de trupa IRIS, concert care se va încheia printr-o petrecere iar duminică spectatorii vor fi încântați de un concert extraordinar susținut de Ansamblul Artistic Profesionist “Doina Gorjului”.

Articole similare

Back to top button