ActualitateSliderSocialUltima ora

Măsurători incorecte, localnică nemulțumită

Doamna Maria Măruță este o bătrânică simpatică de 84 ani care locuiește în comuna Lelești. Aceasta se confruntă cu o problemă legată de executarea unei măsurători a terenului său.

Doamna Măruță susține că se confruntă cu această problemă încă din anul 2008 când reprezentanții comisiei agricole din cadrul comunei Lelești au efectuat o măsurătoare a terenului acestei doamne.

Bătrânica susține că în urma măsurătorii efectuate, o parte a terenului ar fi fost evaluată în mod abuziv.

Problema cu care se confruntă doamna Măruță este una veche și de aproximativ 14 ani se luptă pentru dreptatea sa.

Totul a pornit de la niște rude ale doamnei Măruță care au hotărât să ceară dreptul pe acest teren, cu toate că Maria Măruță era posesoarea legală, fiindu-i atribuit de bunicul acesteia. Din relatarea bătrânei, reiese faptul că unul din terenurile măsurate era trecut pe numele acesteia, nu pe numele persoanei decedate, astfel că deschiderea taxei de succesiune pentru împărțirea averii cu alte rude nu își avea rostul.

Laurențiu Turcilă, primarul comunei Lelești susține că doamna Măruță este bine intenționată însă nu o poate ajuta pe aceasta întrucât toate hotărârile și demersurile efectuate au fost realizate înaintea mandatului acestuia și situația este peste puterile sale.

Articole similare

Back to top button