Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSocialUltima ora

Raze de bine!

În Gorj ziua de mâine vine cu soare, mercurul în termometre ajungând la o valoare de maxim 17 grade Celsius ziua. Noaptea va fi mai cald puțin, mercurul în termometre ajungând la 6 grade Celsius.

Mâine la Târgu Jiu, se arată soarele, temperatura va ajunge ziua la valorea de 17 grade Celsius. Noaptea minimele vor ajunge până la 6 grade Celsius.

La Motru, maxima de mâine va ajunge la valoarea de 16 grade Celsius și va fi soare. Seara termometrele vor indica valori de 6 grade Celsius.

La Bumbești Jiu, ziua de joi va fi însorită, temperatura maximă ajungând la 16 grade. Seara mercurul din termometre va crește, fiind înregistrate valori de 6 grade Celsius.

La Novaci maxima de mâine va avea valori de maxim 15 grade ziua și cerul va fi însorit. Noaptea va fi predominată de o minima de 5 grade Celsius.

În Rovinari ziua de joi ne aduce soare și maxime de 17 grade Celsius. Seara, valoarea minima, o să crească până la 6 grade Celsius.

Articole similare

Back to top button