Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Drumul forestier de la Valea Sadului intră în reabilitare

Drumul forestier de la Valea Sudului va intra în reabilitare. Ovidiu Cîrstoc, directorul Direcției Silvice Gorj, a relatat în cadrul interviului de astăzi ce presupune mai exact această lucrare. De asemenea, directorul a declarat faptul că fondurile necesare au fost alocate din bugetul Regiei Naționale a Pădurilor Romsilva, pentru achiziția serviciilor de proiectare și asistență tehnică pentru obiectivul de investiții.

Reabilitarea drumului forestier de la Valea Sadului constă în refacerea structurii de rezistență a drumului, refacerea podurilor și podețelor existente deasupra râului Sadu, construirea unor ziduri de sprijin în zonele în care se regăsesc frecvente alunecări de teren. Drumul în cauză are o importanță majoră, deservind fondul forestier al statului și multe zone cu proprietăți private. Valoarea întregii lucrări se ridică la suma de 130 milioane lei iar lungimea de drum ce va fi reabilitată este de 24 km.

Articole similare

Back to top button