Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

DGASPC Gorj în pregătiri de Paște

Pregătirile pentru sărbătorile pascale sunt în linie dreaptă în toate serviciile sociale subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj.

Pentru a întâmpina cum se cuvine sfintele sărbători, Săptămâna Mare este dedicată activităților tematice, cum ar fi vopsirea ouălor, confecționarea de felicitări și diverse ornamente realizate din materiale reciclabile, utilizate ulterior pentru decorarea locațiilor. Toate aceste activități sunt menite să stimuleze creativitatea beneficiarilor și să îi determine pe aceștia să intre cu sufletul deschis în spiritul sărbătorilor pascale. Mai mult decât atât, în această perioadă, beneficiarii au posibilitatea de a vizita lăcașe de cult, de a participa la slujbe religioase și de a respecta obiceiurile creștine.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj s-a preocupat și în acest an să asigure un meniu special beneficiarilor serviciilor sociale. Copiii și persoanele adulte care se află în centrele subordonate DGASPC Gorj vor servi preparate tradiționale, specifice sărbătorii pascale, respectiv: ouă roșii, salată boeuf, sarmale, piftii, drob de miel, friptură de miel, cozonac și prăjituri de casă.

La ora actuală, în serviciile sociale rezidențiale pentru copii și adulți se află aproximativ 530 de beneficiari, 170 dintre ei fiind copii. La solicitările familiilor, o parte dintre copii vor petrece sărbătorile în sânul familiei, alături de cei dragi.

Articole similare

Back to top button