Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

“Zilele porților deschise la BNR”. Agenția Gorj așteaptă vizitatori

Banca Națională a României (BNR) organizează în perioada 18-19 aprilie 2022, în intervalul 11:00 – 18:00, „Zilele porților deschise la BNR”. Cu ocazia împlinirii a 142 de ani de la înființare,  Banca Națională a României deschide vizitatorilor Palatul Vechi din București, precum și sediile sucursalelor regionale și agențiilor băncii centrale din teritoriu.

La Agenția Gorj, cei interesați vor avea acces în sediul vechi al agenției, situat în Târgu Jiu, strada Geneva nr.4, în intervalul orar 9:00 – 16:00. Aici vor putea admira arhitectura clădirii de patrimoniu, construită în anul 1896, în care Agenția Gorj își desfășoară, neîntrerupt, activitatea din anul 1901, de când a devenit proprietara acesteia.

Vizitatorii vor avea acces, în egală măsură, la informații referitoare la istoria BNR, istoria  Agenției Gorj, istoria monedei naționale, precum și a Tezaurului BNR de la Tismana, putând vizita și standul expozițional amenajat în incinta sediului. La final, vor primi materiale promoționale cu imagini și informații despre activitatea și istoria BNR și a monedei naționale.

Articole similare

Back to top button