Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Se întorc ploile și vine frigul!

În Gorj ziua de mâine vine cu ploaie, mercurul în termometre ajungând la o valoare de maxim 10 grade Celsius ziua. Noaptea va fi rece, mercurul în termometre ajungând la 2 grad.
Mâine la Târgu Jiu, va ploua, temperatura va ajunge ziua la valori de 10 grade Celsius. Noaptea minimele vor ajunge până la 2 grade Celsius.
La Motru, maxima de mâine va ajunge la valoarea de 10 grade Celsius și va ploua. Seara termometrele vor indica valori de 2 grade Celsius.
La Bumbești Jiu, ziua de marți va fi ploioasă, temperatura maximă ajungând la 10 grade. Seara mercurul din termometre va scădea, fiind înregistrate valori de 2 grade Celsius.
La Novaci maxima de mâine va avea valori de maxim 7 grade ziua și va fi lapoviță. Noaptea va fi predominată de o minima de 0 grade Celsius.
În Rovinari ziua de marți ne aduce ploaie și maxime de 10 grade Celsius. Seara, valoarea minima, o să scadă până la 2 grade Celsius.

Articole similare

Back to top button