Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Schimbare în Directoratul C.E.Oltenia.

Săptămâna trecută a expirat mandatul de Membru al Directoratului în cadrul Complexului Energetic Oltenia a lui Constantin Bălășoiu. Acesta nu a mai fost prelungit, astfel că Bălășoiu va ocupa o funcție de conducere executive în cadrul companiei.

“Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia a luat act de incetarea mandatului de Membru al Directoratului pentru domnul Balasoiu Constantin, la expirarea perioadei pentru care a fost incheiat contractul, urmand sa ocupe o functie de conducere executiva in cadrul companiei.” a comunicat C.E.Oltenia.

Pentru a complete numărul de membri, Consiliul de Supraveghere al C.E.Oltenia a aprobat numirea lui Negru Antonie Marius, în funcția de Membru al Directoratului, pentru o perioadă de 4 luni începând cu data de 13 aprilie 2022.

“Pentru completarea numarului de membri, CS al CE Oltenia a aprobat numirea domnului Negru Antonie Marius in functia de Membru al Directoratului, conform recomandarii Comitetului de Nominalizare si Remunerare, pentru o durata de 4 luni, incepand cu data de 13.04.2022, in conformitate cu prevederile OUG nr.109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, cu modificarile si completarile ulterioare aprobate prin Legea nr.111/2016.” a comunicat C.E.Oltenia

Negru Antonie Marius, absolvent al Universitatii Constantin Brancusi, Facultatea de Inginerie – Tehnologia constructiilor de masini, Mecanica, Instalatii Mecanice, a activat in domeniul energetic incepand din anul 1992, fiind angajat al SC Foraje Sonde SA, SC Distrigaz Sud Retele SA, SC Hidroelectrica SA, inclusiv al SC Complexul Energetic Oltenia SA in perioada 2014-2017, unde a ocupat functia de Adjunct Sef Sectie Productie.

Componenta actuala a Directoratului CE Oltenia este:

Burlan Daniel – presedinte,

Diaconu Pintea Lacramioara – membru,

Mitrica Cosmin Ionut – membru,

Jianu Gigel – membru,

Negru Antonie Marius – membru.

Articole similare

Back to top button