Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Partidul Verde Gorj: “Ce faceți cu banii noștri d-le Romanescu?”

“Ce faceți cu banii noștri d-le Romanescu?”. Aceasta este întrebarea cu care cei din Partidul Verde Gorj au început săptămâna și pe care au înaintat-o către edilul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu.

Partidul Verde Gorj solicită public explicații cu privire la contractul semnat de primarul Marcel Romanescu și o firmă din Cluj Napoca, contract ce are ca obiect serviciile poștale. Aceștia se declară a fi consternați de valoarea mare a acestui contract, fiind vorba de o sumă de 152.381 euro. Astfel, doresc să cunoască cu exactitate care sunt serviciile prestate de această firmă, de ce până acum nu a fost nevoie de astfel de contracte și care sunt prețurile pentru fiecare serviciu prestat.

Primarul Romanescu se declară a fi surprins că această adresă este înaintată tocmai de o persoană care a lucrat în Primăria Târgu-Jiu și se presupune că trebuie să cunoască faptul că această instituție organizează licitații pentru trimiterea tuturor adreselor de la nivelul Târgu-Jiului. Licitația a fost una publică și câștigată de către respectiva firmă iar contractul despre care amintesc cei din Partidul Verde Gorj este unul cadru, în baza căruia se alocă o sumă pentru a se trimite fel și fel de adrese, către cetățeni, către insitituții publice etc.

Articole similare

Back to top button