Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

DEPISTAȚI CONDUCÂND SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

La data de 14 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au depistat, în trafic, un bărbat, de 43 de ani, din comuna Dragotești, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Mătăsari, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 15 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au depistat, în trafic, un bărbat, de 48 de ani, din comuna Padeș, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 Apa Neagră, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorii auto au fost transportați la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Articole similare

Back to top button