Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Sistem de monitorizare video la Cărbunești

În societatea actuală, infracțiunile sunt un subiect aproape la ordinea zilei și, din păcate, se întâmplă destul de des. În acest sens, autoritățile au luat și în continuare iau măsuri pentru a asigura reducerea fărădelegilor pe cât de mult posibil.

Acesta este cazul orașului Târgu Cărbunești care, dorind să stopeze abaterile sub orice formă și de orice natură de la litera legii, a instalat începând chiar cu anul 2021 un sistem de monitorizare video menit să supravegheze în permanență activitatea localității respective. De la edilul orașului, Dănuț Birău, am aflat faptul că sistemul este compus dintr-un număr de 32 de camere de supraveghere pe fibră optică, fiind înlocuită vechea instalație, cea pe cablu. Un număr de 16 camere video se regăsește și în zona pieței orașului Târgu Cărbunești. Prin această metodă nu doar că se va verifica în mod constant activitatea desfășurată pe parcursul întregii zile și întregii nopți, ci se va asigura și un sprijin pentru organele legii care solicită ajutor în identificarea faptelor și persoanelor certate cu legea și cu valorile morale. Întreg sistemul care este funcțional din data de 1 iulie 2021 s-a ridicat la valoarea de 120.000 lei.

Articole similare

Back to top button