ActualitateSliderSocialUltima ora

Instrumentar medical de ultimă generație și televizoare la SJU Târgu-Jiu

Secția ORL a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a fost dotată cu instrumentar medical de ultimă generație, alte echipamente medicale și șase televizoare pentru saloanele în care sunt internați pacienții.

Suma de 177.000 lei, din care au fost achiziționate bunurile amintite, a fost alocată la sfârșitul anului 2021, din bugetul Primăriei Târgu-Jiu, iar recepția instrumentarului medical și a echipamentelor a avut loc astăzi, 4 februarie 2022, în prezența edilului Marcel Romanescu, a reprezentanților conducerii SJU Târgu-Jiu și ai Secției ORL.

Potrivit medicului șef al Secției ORL, doctor Violeta Dina, instrumentarul medical de ultimă generație va fi utilizat în intervențiile de chirurgie endoscopică la nivelul secției, iar televizoarele au fost montate în cele șase saloane.

„Mulțumim reprezentanților Primăriei Târgu-Jiu și domnului primar pentru că au venit în sprijinul nostru. Instrumentarul medical recepționat astăzi va fi utilizat în intervențiile de chirurgie endoscopică ce au loc în Secția ORL, contribuind astfel la creșterea calității actului medical. De asemenea, cele șase televizoare sunt binevenite, pacienții putându-se bucura de condiții hoteliere mai bune. Domnul primar ne-a promis că ne va sprijini și pe viitor, dacă vom mai avea nevoie”, a declarat medicul șef Violeta Dina de la Secția ORL a SJU Târgu-Jiu.

Articole similare

Back to top button