ActualitateSliderSocialUltima ora

DOI BĂRBAȚI REȚINUȚI ȘI ȘASE ORDINE DE PROTECȚIE PROVIZORII

În perioada 28 ianuarie –  3 februarie a.c., polițiștii gorjeni au intervenit în 15 cazuri de violență domestică, ocazie cu care au fost întocmite dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare, violare de domiciliu și nerespectarea ordinului de protecție.

În 2 dintre situații, poliţiştii care au intervenit la cazurile de violenţă domestică, au reținut pentru 24 de ore, doi gorjeni bănuiți de săvârșirea faptelor, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

De asemenea, în 6 dintre cazuri, polițiștii au emis, după analizarea situaţiei pe baza unui formular de evaluare a riscului, un Ordin de protecţie provizoriu, valabil 5 zile.

În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au fost sesizați de către o femeie de 52 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, cu privire la faptul că fostul soț de 53 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, a pătruns fără drept în locuința acesteia și a amenințat-o cu acte de violență.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violare de domiciliu și amenințare.

Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat, stabilindu-se față de acesta obligația de a păstra o distanță de 100 față de victimă și locuința acesteia.

Articole similare

Back to top button