ActualitateSliderSocialUltima ora

Cresc infectările în rândul elevilor și profesorilor

După cum ne-am obișnuit, conferința de astăzi din cadrul Inspectoratului Școlar Județean a debutat cu informații referitoare la elevii, profesorii și personalul ce lucrează în sistemul de învățământ care au fost infectați cu virusul SARSCoV-2 în ultima perioadă.

În perioada 3 ianuarie – 25 ianuarie se numără 82 de cazuri de elevi infectați pe raza județului Gorj și 26 de cadre didactice. În ceea ce privește personalul nedidactic și auxiliar, cazurile sunt mai puține, în număr de 3. Până în prezent 9 clase au trecut în regim de studiu online, întrucât această măsură se adoptă în momentul în care 3 elevi din respectiva clasă sunt depistați ca fiind infectați cu virusul SARSCoV-2. Clasele ce au trecut în sistem online se regăsesc la Colegiul Național “Tudor Vladimirescu”, la școala din Pociovaliștea, Școala Gimnazială Novaci, la Motru și la Școala Gimnazială “Gheorghe Tătărăscu” din Târgu-Jiu.

Din nefericire, în urma informațiilor transmise de către directorii unităților de învățământ, se constată ritmul alert de infectare, atât în rândul elevilor, cât și în rândul cadrelor didactice și nedidactice. Ceea ce se poate numi „îmbucurător” este faptul că persoanele în cauză, elevi și profesori, nu au prezentat forme grave ale bolii sau alte complicații.

Articole similare

Back to top button