Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Posturi vacante în învățământ pentru personal nedidactic

Trăim vremuri grele în care multe persoane își caută un loc de muncă sau doresc să îl schimbe pe cel actual. În ajutorul celor interesați vine Dana Constantinescu, Inspector Școlar General la Inspectoratul Școlar Județean Gorj.

Deși posturile vacante așteaptă a fi ocupate, se pare că foarte mulți oameni nu au idee de existența acestora sau nu știu unde anume trebuie să caute aceste informații. Întrucât se dorește ca întreaga activitate desfășurată pentru ocuparea posturilor să fie una transparentă, Inspectoratul Școlar Județean Gorj a publicat pe pagina sa oficială toate aceste date la care oamenii pot avea acces printr-o simplă accesare a paginii. După cum prea bine știm, este mai comod și mai simplu de navigat pe rețelele de socializare astfel că cei de la conducerea instituției au hotărât să publice informațiile inclusiv pe pagina de Facebook a inspectoratului, în speranța că vor ajunge la cât mai mulți oameni.

Articole similare

Back to top button