Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
PoliticaSliderUltima ora

Bani de la Guvern, pe criterii politice

Banii alocați primăriilor și consiliilor județene, din fondul de rezervă al Guvernului, s-au dat pe criterii clientelare. Este acuzația făcută azi, de președintele Consiliului Județean Gorj, după ce ieri a fost publicată lista cu împărțirea banilor, promisă de Florin Cîțu, înainte de alegerile interne din partid. Cosmin Popescu spune că liderul liberalilor a direcționat fonduri către susținătorii lui politici.

Șeful județului acuză că primăriile PNL au primit sume de patru ori mai mari decât cele conduse de primari de altă culoare politică, iar municipiile au fost dezavantajate, în favoarea celor cu conducere liberală, care au primit sume și de zece ori mai mari.

Cosmin Popescu dă exemplu municipiul Motru, care se află într-o situație dificilă, din cauza problemelor uzinei de agent termic, ce nu a achiziționat certificatele de CO2 și care riscă să intre în faliment. Șeful județului spune că politicienii gorjeni, care ocupă posturi la nivel guvernamental, nu au susținut cauza Gorjului și nu au făcut nimic, pentru a încerca să ajute economic zona afectată de transformările prin care trece CEO.

Guvernul a alocat, în şedinţa de ieri, peste 1 miliard de lei, din fondul de rezervă la dispoziţie, pentru proiectele locale.

Articole similare

Back to top button