Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateUltima ora

Au făcut bazinul de apă pe terenul unui localnic

O lucrare la sistemul de alimentare cu apă în comuna Padeș nu poate fi recepționată, deoarece a fost construită pe terenul unui localnic. În autorizația de construire, însă, rezervorul de apă figurează pe domeniul public al localității. Deficiențele au fost descoperite de Corpul de Control al prefectului. În raportul întocmit de echipa de control se arată că serviciul public de alimentare nu este organizat conform legislației, iar populația este afectată din cauză că apa nu este furnizată în regim continuu, iar rețeaua de hidranți stradali este nefuncțională.

Consiliul Local Padeș a emis o hotărâre, în martie 2020, pentru cumpărarea unui teren intravilan, în satul Văieni, în vederea construirii bazinului de înmagazinare a apei, însă aceasta nu a fost dusă la îndeplinire. Consecința este că rezervorul nu va putea fi recepționat și inclus în inventarul public al comunei Padeș.

Articole similare

Back to top button