SliderSocialUltima ora

Și-a bătut iubita și i-a furat mașina

Un tânăr de 23 de ani din comuna Prigoria este cercetat acum într-un dosar penal pentru 3 infracțiuni. Se pare că acesta și-a bătut iubita, cu 10 ani mai mare decât el, iar ulterior i-a furat autoturismul.

Totul s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute. Femeia, în vârstă de 33 de ani, din Aninoasa, a sunat la poliție și le-a spus oamenilor legii că  în urma unui conflict cu tânărul, acesta a plecat cu autoturismul ei. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Novaci care au stabilit că bărbatul a bătut-o pe apelantă și ulterior a plecat acasă cu autoturismul, fără a avea acordul ei.

Mai mult, se pare că bărbatul nici măcar nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, așadar i se mai adaugă o infracțiune la dosarul penal.

Pe numele tânărului din Prigoria polițiștii au întocmit dosar penal pentru violență în familie, furt în scop de folosință și conmducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

Mai mult, tânărul nu are voie să se apropie de iubita sa pentru următoarele 5 zile, altfel riscă un nou dosar penal și probabil, o noapte după gratii.

Back to top button