SliderSocialUltima ora

Proxenet gorjean prins la Arad

Un tânăr de numai 24 de ani din Gorj este banuit de proxenetism in forma continuata. Barbatul este din comuna Scoarta si a fost prins de oamenii legii la granita cu Ungaria.

Ieri, polițiștii din cadrul  Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare un mandat de aducere emis de organele de cercetare penală într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de proxenetism. Se pare ca tanarul se sustragea de la cercetari, dar a fost prins de oamenii legii si condus la sediul IPJ Gorj.

În urma probatoriului administrat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de tânărul bănuit de săvârşirea infracţiunii de proxenetism în formă continuată. Fapta ar fi fost comisă în perioada anilor 2019-2021, asupra a două persoane vătămate. Fata de tanar a fost  luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și  Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

În cursul zilei de astăzi, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Direcției de Operațiuni Speciale – Serviciul de Operațiuni Speciale Gorj, IPJ Cluj și IPJ Alba.

Back to top button