Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SliderSocialUltima ora

Târgu Jiu, municipiu sigur?

Siguranța în municipiul Târgu Jiu este pusă sub semnul întrebării. Asta după ce ieri doi bărbați au fost victimele unor infracțiuni de lovire sau alte violențe. Unul dintre ei a fost înjunghiat de prietenul său chiar în fața blocului.

Oamenii legii au fost sesizați printr-un apel 112 chiar de către cel lovit. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani le-a spus polițiștilor că în timp ce se afla în fața blocului, a fost lovit și înțepat cu un obiect ascuțit în zona antebrațului stâng. Agresorul este chiar prietenul său, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările în acest caz.

Tot printr-un apel 112 au fost sesizați polițiștii cu privire la o altă infracțiune de lovire. Un tânăr de 19 ani, din comuna Scorța, a reclamat faptul că în timp ce se deplasa pe o strada din municipiul Târgu Jiu, a fost lovit de către un necunoscut.

Continuând cercetările într-un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, polițiștii au identificat un tânăr de 18 ani, din comuna Stănești, bănuit de săvârșirea faptei. Acesta a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

În cursul zilei de astăzi, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

 

 

Articole similare

Back to top button