PoliticaSliderUltima ora

Demisie la Consiliul Județean

Consiliul Judetean Gorj a ramas cu un membru in minus, cel putin pana la validarea unui nou mandat. Liberalul Alexandru Hortopan si-a dat demisia, invocand mai multe motive, enumerate intr-o postare pe pagina sa de socializare.

Acesta spune ca in cele cateva luni de mandat, niciun proiect al Partidului National Liberal nu a fost aprobat de catre Consiliul Iudetean Gorj si nu si-ar dori ca acest lucru sa persiste timp de 4 ani de zile.

Mai mult, criticile aduse de unii in spatiul public, facand referire la consilierul local Eduard Ladaru, ar fi o alta cauza a demisiei sale. Nici colaborarea cu unii primari nu ar fi fost una prea buna.

Avem un primar nemulțumit de activitatea noastră, a consilierilor județeni, fără să fi încercat vreodată să aibă dialog cu noi și să avem o strategie comună. iar când l-am cautat personal cu propuneri am rămas cu impresia doar că am deranjat și nu s-a concretizat nimic.

Mai mult, Hortopan spune ca si-a construit o cariera in mediul privat de care “nu isi permite sa isi bata joc”. De asemenea, “timpul” ar fi cea mai importanta resursa pentru el si vrea sa il petreaca alaturi de oameni “care merita”.

Anterior, Hortopan a semnalat un posibil abuz al unor agenti de politie, iar fostul Consilier Judetean spune ca nu are “nevoie de functii pentru a sublinia abuzurile politiei romane”.

Mai mult, Hortopan spune ca nu isi doreste functii, ci doar “realizari”.  Consilierul demisionar isi incheie mesajul de pe pagina de socializare cu speranta ca vor veni vremuri mai bune pentru politica romaneasca.

Contactat de Gorj Tv, Alexandru Hortopan nu a vrut să ofere mai multe detalii însă a preciat că ședințele Consiliului Județean nu se desfășoară „așa cum ar trebui”.

 

Back to top button