Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocial

Gigel Jianu, membru în Directoratul CEO

A fost ales și membrul cu numărul 5 al Directoratului Complexului Energetic Oltenia. Acesta este nimeni altul decât fostul primar al municipiului Motru, Gigel Jianu.  Consiliul de Supraveghere l-a numit ieri pe Jianu în directorat, iar acesta spune că va începe activitatea chiar de săptămâna viitoare.

Tot atunci va afla și ce atribuții va avea în Directorat, spune el – „în funcție de competențele fiecăruia”. Cel mai probabil acesta se va ocupa de activitatea minieră.

Jianu va ocupa funcția pentru următoarele 4 luni. Acesta a condus municipiul Motru în perioada 2016-2020, iar la scrutinul din septembrie a fost învins de social-democratul Cosmin Morega.  Fostul edil este acum Consilier Local al municipiului, iar  luna trecută a fost numit membru în Adunarea Generală a Acționarilor a Direcției Publice Motru.

Directoratul Complexului Energetic Oltenia este compus din 5 membri și este condus de Daniel Burlan. Ceilalți sunt Constantin Bălășoiu, Lăcrămioara Diaconu-Pintea, Ionut Mitrică și Gigel Jianu.

 

Articole similare

Back to top button