ActualitateSliderSocial

Discuții la Gorj pe tema Drumului Expres

Drumul Expres Craiova-Târgu Jiu se creionează tot mai mult. Asta dacă ar fi să ne luăm după declarațiile autorităților și după demersurile începute. Prefectura Județului Gorj va găzdui o întâlnire marți cu cei implicați în marele proiect. Așadar, reprezentanții firmei care se ocupă de  proiectare se vor întâlni cu primarii localităților prin care va trece drumul, dar și cu șefii de la Drumuri.

Scopul ședinței este acela de a se stabili traseul viitoarei șosele de mare viteză. Prefectul de Gorj, Corneliu Răducan Morega, spune că ar fi trei variante de traseu, iar la discuții vor participa și reprezentanți ai instituțiilor avizatoare pentru a putea fi redusă birocrația.

Prefectul va purta discuții, săptămâna viitoare, și pe tema centurii ocolitoare a municipiului, unde lucrările merg foarte greu. În acest sens, reprezentantul Companiei de Drumuri va veni la Târgu Jiu pentru clarificări.

Contractul pentru studiul de fezabilitate și proiectare pentru Drumul Expres Craiova-Târgu Jiu are o valoare de circa 20 de milioane de lei și un termen de predare de 20 de luni.

Back to top button