SliderSocialUltima ora

Recomandări de la oamenii legii pentru prevenirea furturilor

Oamenii legii au organizat astăzi pe raza municipiului Târgu Jiu, o acțiune care a avut ca scop informarea cetățenilor pentru prevenirea furturilor din locuință. Așadar, polițiștii gorjeni au luat la pas orașul nostru și au împărțit pliante oamenilor cu recomandări preventive, astfel încât, aceștia să nu devină victime ale infracțiunii de furt.

Gorjenii au fost receptivi la informațiile primite de la polițiști și spun că aceste acțiuni sunt benefice, ținând cont că unii dintre ei au avut parte de tentative de furt la propriile locuințe.

Cu această ocazie, polițiștii recomandă cetățenilor să monteze la căile de acces încuietori rezistente, să nu țină în casă sume importante de bani, să nu facă public pe rețelele de socializare atunci când urmează să plece, iar dacă se pleacă pe perioade îndelungate să roage un vecin să ridice corespondența periodic. De asemenea, cheia de la locuință să fie permanent la dumneavoastră, să nu fie ascunsă sub preș sau în alte locuri. Totodată și copiii trebuie instruiți ca atunci când sunt singuri acasă, aceștia să nu deschidă persoanelor necunoscute.

Back to top button