ActualitateSliderUltima ora

Se întorc ploile în Gorj

După un weekend călduros în care ne-am putut bucura de razele soarelui, se pare că ploile își vor face din nou apariția în județul Gorj.

Chiar dacă temperaturile vor fi ridicate și se vor situa la peste 25 de grade Celsius, cerul va fi variabil, iar precipitațiile nu vor înceta să apară.

În Târgu Jiu, în timpul zilei, mediile maximelor se va situa între 26 și 28 de grade, iar mediile minimelor vor fi cuprinse între 12 și 16 grade.

Noaptea cerul va fi senin, iar temperaturile vor fi mai scăzute potrivit acestei perioade, pentru că temomentrul nu va crește mai mult de 13 grade Celsius.

Și în Motru, noaptea se anunță senină, minima nopții fiind de 12 grade Celsius. În timpul zilei, marți, la Motru, temperature va urca până la 24 de grade.

Se așteaptă și aici precipitații.

În Bumbești-Jiu, în această noapte, cerul rămâne parțial noros, iar minima va fi de 11 grade. Marți, maxima zilei va avea temperature de 21 de grade, iar precipitațiile vor cădea în cantități mari, șansele ca ploaia să cadă fiind de peste 60%.

În Novaci, precipitațiile își vor face și aici simțită prezența, iar temperaturile pe timpul nopții nu vor urca mai mult de 12 grade Celsius. În timpul zilei, cerul va fi noros, vântul va bate, iar temperaturile maxime vor ajunge doar până la 22 de grade Celsius.

În Rovinari, maxima zilei va fi de 26 de grade, iar minima de 11 grade. Precipitațiile ăși vor face simțită prezența și aici. Noaptea,  cerul va fi parțial noros, aversele ușoare, iar maxima va urca până la 13 grade.

Back to top button