Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSport

Deces provocat de COVID în Gorj

Coronavirusul nu a dispărut în totalitate de pe teritoriul României și asta pentru că, acest virus nemilos încă mai face victime.

Ce-i drept, numărul de infectări cu COVID-19, dar și numărul deceselor provocate de acest virus, scade de la o zi la alta și este menținut sub un oarecare control.

Din păcate, în județul Gorj, după mult timp în care nu a mai fost raportat niciun deces provocat de coronavirus, astăzi, cei de la DSP au transmis că o femeie de 74 de ani a pierdut lupta cu COVID-19.

De asemenea, de la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, s-au efectuat 92 de teste, însă nu au fost confirmate noi cazuri de îmbolnăvire.

Până astăzi, 7 iunie 2021, ora 14.00, s-au primit 123.739 doze vaccin anti-Covid și au fost vaccinate 116.408 persoane, dintre care 53.962 persoane vaccinate cu a doua doză.

Datele prezentate se pot modifica, de la o oră la alta, în funcție de evoluția epidemiologică.

Până astăzi, 7 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.078.952 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).n1.043.171 de pacienți au fost declarați vindecați.

Articole similare

Back to top button