ActualitateSliderSocial

Doar 3 cazuri de îmbolnăvire în Gorj

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 618 cazuri noi de persoane infecatate cu virusulSARS-COV-2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

De asemenea la nivelul județului Gorj, au fost confirmate, astăzi, doar 3 cazuri de îmbolnăvire, dintr-un total de 362 de teste efectuate.

Distinct de cazurile nou confirmate, la nivelul țării, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 159 de persoane au fost reconfirmate pozitiv, iar la nivelul județului doar un singur rezultat a fost reconfirmat pozitiv.

Din cele 362 de teste, 238 au fost de tip RT-PCR, iar restul de 124 teste rapide.

În județul nostru, numărul persoanelor aflate în carantină, atinge pragul de 53.

Pe teritoriul României. 11.938 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 4.629 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 40.689 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află doar 69 de persoane.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate la nivelul țării noastre, 732 de apeluri la numărul unic de urgență 112 și 972 de apeluri la linia TELVERDE, deschisă special pentru informarea cetățenilor.

Datele prezentate se pot modifica, de la o oră la alta, în funcție de evoluția epidemiologică.

 

Back to top button