Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Mai mulți profesori decât posturi

Astăzi a fost ultima zi de înscriere la Concursul Național de Titularizare 2021.  Sute de doritori și-au depus dosarele se înscriere, însă și de această dată unii vor rămâne fără post.

Aproape 500 de candați se pregătesc intens pentru concursul ce va avea loc pe  21 iulie. După afișarea rezultatelor, prima ședință de repartizare va fi susținută pe 5 august, urmând ca  în fiecare zi să se desfășoare astfel de întâlniri.

La fel ca în fiecare an, nu toată lumea va prinde un post de titular, chiar dacă vor obține nota mai mare 7. Numărul de locuri titularizabile este unul mult mai mic decât cel al doritorilor. Totuși, candidații pot obține un post de suplinitor pentru anul școlar 2021/2022, însă este necesară obținerea unei note cât mai bune.

La nivelul județului Gorj există și posturi incomplete, așadar norma cadrelor didactice ar putea fi completată la mai multe școli. Din acest motiv nici numărul de locuri titularizabile nu este unul fix.

În paralel se desfășoară și concursul pentru obținerea gradiției de merit pentru profesorii care doresc acest lucru, stabilindu-se până acum numărul de gradații la nivel de județ. Până pe 21 mai, toate cadrele didactice interesate au timp să depună dosarele la secretariatele unităților de învățământ.

Aceeași problemă a fost întâmpinată și în anii anteriori, cand profesorii care au obținut note bune au rămas suplinitori din pricina lipsei de posturi titularizabile.

Articole similare

Back to top button