Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Cazurile de COVID, ținute sub control

Cazurile de coronavirus pot fi ținute sub control dacă sunt respectate regulile, inclusiv în condițiile „micii relaxări” care pare să se implementeze în mai multe zone ale României.

La nivelul județului Gorj, cazurile de infectări cu COVID sunt tot mai scăzute de la o zi la alta, iar acest lucru este unul îmbucurător care le redă speranță cetățenilor că nu mai durează mult până vom reveni la normalitate.

Și la spitalele din județ situația se menține sub control, numărul de paturi ocupate de pacienții infectați cu coronavirus fiind tot mai scăzut.

Managerii unităților medicale sunt optimiști că totul va decurge bine și că în România, nu va mai exista și un al patrulea val al pandemiei.

Ieri, Constantin Podaru, managerul Spitalului “Sfântul Ștefan” din Rovinari, a declarat că în ultimele trei zile n-a fost înregistrat niciun caz de internare a unui pacient cu coronavirus, iar acest lucru este extraordinar pentru că, lucrurile încep să intre încet-încet în normalitate.

Și la Spitalul din Târgu Cărbunești, situația este una din ce în ce mai bună, managerul Constantin Tîrziu spunând că ieri, erau internate 35 de persoane în toată unitatea medicală, din care 21 pe secții, cu forme ușoare și alte 14 persoane la ATI.

Acesta așteaptă să treacă Sărbătorile Pascale pentru a vedea dacă gorjenii au respectat măsurile impuse și nu s-au relaxat ca în anii trecuți în care nu exista coronavirusul.

Tîrziu spune că unul dintre motivele pentru care infectările cu coronavirus scad este numărul de persoane care aleg să se vaccineze.

Acesta îi sfătuiește pe gorjeni să mănânce ponderat și să nu facă exces având în vedere că se va termina și Postul Mare care a durat 40 de zile.

Și la spitalul din Novaci numărul persoanelor internate cu Covid-19 a scăzut.

Emil Grigore, managerul unității medicale a declarat că ieri erau internate doar 12 persoane cu forme ușoare și medii de coronavirus.

Acesta spune că și-ar dori să nu apară un val patru al pandemiei, însă asta tine numai de cetățeni să respecte măsurile impuse și să meargă într-un număr cât mai mare la vaccinare.

Emil Grigore îi sfătuiește pe gorjeni să facă totul cu măsură în această minivacanță de Paște și îi îndeamnă să se imunizeze pentru a reuși să scăpăm de acest virus.

Gorjul se află în topul județelor cu cea mai mica incidență privind cazurile de infectare cu coronavirus.

Autoritățile îi îndeamnă pe cetățeni să respecte măsurile impuse și să meargă la vaccinare într-un număr cât mai mare.

Articole similare

Back to top button