ActualitateSliderUltima ora

Noul magazin ANAF

Clădirea în care a funcționat o centrală termică de cartier din municipiul Târgu-Jiu a fost pusă la dispoziția Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Aceasta are o suprafață de 173 metri pătrați pe care urmează să fie amenajat un magazin pentru valorificarea bunurilor confiscate.

Conform referatului de aprobare, în incinta magazinului urmează să fie vândute bunuri provenite din cauze civile și penale la nivelul regiunii Oltenia, mai exact de la articole vestimentare, până la obiecte de uz casnic.

Mai mult, Consiliul Local Târgu-Jiu a alocat clădirea cu titlul gratuit, pentru o perioadă de zece ani de la data semnării contractului.

De asemenea un astfel de magazin funcționează deja la subsolul Administrației Finanțelor Publice din zona centrală a orașului, dar cu un program foarte scurt.

Orarul de funcționare al unității este de la 10:00 până la 14:00 de luni până joi, iar vinerea programul este mai scurt cu două ore.

Magazinele ANAF, care se regăsesc în toate județele țării, reprezintă locurile din care românii pot cumpăra produse confiscate, la prețuri mult mai mici comparativ cu cele ințiale.

  

 

Back to top button