Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Casa de Cultură intră în reabilitare

Municipiul Motru, zonă preponderent industrială, pare că renaște de la venirea la conducere a actualului primar Cosmin Morega. Proiecte ce vizează ramura culturală, artistică, dar și infrastructură și modernizare prind culoare în municipiu.

Primarul își dorește ca Motru să devină o zonă atractivă, plină de investiții necesare cetățenilor orașului.

Pe lângă proiectele ce vizează construirea unui bloc social și extinderea, modernizarea ambulatoriului Spitalului Motru, edilul vorbește și despre un nou proiect ce prevede reabilitatea și dotarea casei de cultură din oraș care va fi semnat miercuri.

Primarul Morega susține că în continuare pentru acest proiect trebuie să identifice surse de finanțare pentru dotarea Casei de Cultură deoarece clădirea necesită o reabilitare completă, iar bugetul local nu poate acoperi totalitatea cheltuielilor.

Conform spuselor edilului Cosmin Morega, perioada de implementare a proiectului de reabilitare a Casei de Cultură Motru este de 6 luni.

Articole similare

Back to top button