Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Acțiuni de informare în Piața Centrală

Polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj, au desfășurat astăzi acțiuni informativ-preventive în zona Pieței Centrale din Târgu Jiu, pe linia prevenirii furturilor din buzunare, poșete și genți, furturilor din locuințe și pentru prevenirea faptelor de violență, în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale.

În timpul acțiunilor în teren au fost distribuite materiale informativ-preventive, în scopul însușirii măsurilor ce trebuiesc adoptate pentru a nu deveni victime ale acestui gen de acțiuni.

Târgujienii au fost extrem de receptivi, considerând că astfel de acțiuni ar trebui să se desfășoare mai des deoarece îi ajută să fie mult mai atenți, mai vigilenți.

Polițiștii recomandă cetățenilor ca în această perioadă să acorde atenție intrărilor secundare în locuințe, să evite discuțiile despre bunurile de valoare pe care le dețin, să anunțe imediat poliția atunci când în holurile scărilor, pe paliere sau în fața ușii sesizează persoane dubioase sau care staționează fără motiv, dar și să sesizeze secția de poliție atunci când observă persoane necunoscute care ies din bloc cu bagaje voluminoase sau scot pe ferestrele apartamentelor diverse bunuri.

Pentru prevenirea furturilor din buzunare IPJ recomandă ca întotdeauna banii, actele sau obiectele de valoare să fie puse în buzunarul interior al hainei, să nu se înghesuie și să nu permită să fie înghesuiți, pentru că hoții profită de asta și de asemenea să țină bagajul, poșeta, borseta doar în față, deoarece o geantă atârnată de umăr este întotdeauna la discreția hoților.

Articole similare

Back to top button