ActualitateSliderUltima ora

De Paște, fii bun și ajuta-i pe cei săraci!

Banca de Alimente este la Targu Jiu!

Asadar, Marius Vlaicu, presedintele Filialei Gorj al Societatii Nationale de Cruce Roșie din România, a anuntat că împreună cu zeci de voluntari vor strange pachete cu alimente si le vor imparti celor nevoiasi. Cei care vor sa faca un bine in preajma sarbatorilor Pascale, sunt asteptati in mall-ul din municipiul Targu Jiu, unde vor putea dona alimente pentru persoanele vulnerabile.

În România, este regretabil că există zeci de mii de persoane care suferă de foame.Intr-o societate responsabila, orice persoana, printr-un gest simplu, poate sa acorde un ajutor celor dezavantajati, care nu isi pot procura singuri hrana.

Crucea Rosie Romana, prin proiectul Banca de Alimente, ofera ocazia de a se implica direct, toate persoanele care doresc alinarea suferintei celor vulnerabili.

Și în Gorj, toți cei care doresc să facă o faptă bună, pot merge la mall-ul din municipiul Târgu Jiu, unde vor putea veni in ajutorul familiilor nevoiașe, cu alimente greu perisabile si produse de ingrijire personala pentru copii si adulti.

Acestea pot fi depozitate într-un container existent în incinta centrului comercial, container pe care este scris ”Banca de Alimente” .

Marius Vlaicu, președintele Filialei Gorj al Societății Naționale de Cruce Roșie din România, a declarat că acest proiect a fost deja lansat și este convins de faptul că tot mai multe persoane se vor implica și vor dona pentru a face o faptă bună.

Marius Vlaicu, împreună cu zeci de voluntari de la Crucea Roșie vor promova campania în rândul clienții magazinelor.

După ce se vor strange produsele, aceștia vor merge la mai multe familii nevoiașe pentru a le împărți pachetele.

Vlaicu este convins că toți gorjenii vor fi solidari în acest proiect care are loc de 12 ani și care reușeste să aducă un gram de fericire în rândul celor fără noroc.

Beneficiarii sunt bătrâni, familii cu mulţi copii și cu situaţie materială precară, familii monoparentale, copii cu dizabilitaţi proveniţi din familii sărace.

Crucea Roșie Română este implicată în cât mai multe activități de caritate care vor bucura sute de mii de copii români, dar și sute de familii, dacă cetățenii se vor implica și vor dona fiecare din puținul lor.

Back to top button