ActualitateSliderUltima ora

Parcare inedită la Rovinari

O parcare inedită va fi construită la Rovinari. Este vorba despre o parcare prevăzută cu panouri fotovoltaice. Datorită acestor panouri va putea fi produsă energie electrică.

Robert Filip, edilul din Rovinari, a declarat că prin această parcare se va putea economisi energie electrică și va fi un lucru benefic pentru cetățeni.

Această construcție inedită va beneficia și de o stație de încărcare a vehiculelor electrice și va fi prevăzută cu un stand cu biciclete și trotinete electrice. Toate echipamentele vor putea fi utilizate gratuit de către rovinăreni și nu numai.

Această investiție se ridică la peste 50.000 de euro, iar lucrările vor fi demarcate chiar în această primăvară și se vor putea finaliza în doar câteva luni.

Edilul din Rovinari consideră că este vorba despre un proiect inedit care reprezintă viitorul, chiar dacă vorbim de un oraș mai mic.

Prin folosirea panourilor fotovoltaice, energia solară este gratuită si inepuizabila, iar energia solara se va transforma în energie electrica.

De asemenea, au un rol foarte important deoarece contribuie la protejarea mediului inconjurator și reprezintă o optiune demna de luat in calcul atunci cand vine vorba de a face un pas spre viitor, optand, astfel, pentru energie verde.

Back to top button