Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateFără categorieSliderSocialUltima ora

Când vor primi angajații CEO bonusurile salariale

Salariații Complexului Energetic Oltenia se vor putea bucura și în acest an, de Ziua Muncii, de bonsuri salariale.

Așadar, cei 12.000 de angajați vor beneficia de bani în plus la salariu, aceste plusuri fiind prevăzute de Contractul Colectiv de Muncă. Vor fi acordate sub formă de tichete-cadou, atât suma în valoare de 1.300 de lei pentru Ziua Muncii, dar și cota de combustibil în valoare de 1.080 de lei. Ion Rușeț, consilierul din cadrul Complexului Energetic Oltenia, a declarat pentru emisiunea ”Dialog deschis” de la Gorj TV, că la finalul lunii aprilie se vor primi tichetele cadou reprezentând cota de combustibil, iar în luna mai se vor primi și restul primelor.

Ion Rușeț a mai spus că activitatea în cadrul Complexului Energetic Oltenia se va întrerupe cu ocazia sărbătorilor Pascale pe data de 31 aprilie și se va relua pe data de 3 mai.  Acesta a ținut să menționeze și faptul că nu se va intra în șomaj tehnic așa cum se speculează, angajații colosului energetic continuând să-și desfășoare activitatea atât în zona energetică, în zona minieră, cât și în cea de transport.

       În ultimul timp, Complexul Energetic Oltenia, a trecut printr-o serie de negocieri privind mărirea salariilor, iar sindicatele au anunțat că vor solicita creșteri de lefuri care să acopere măcar rata inflației pe ultimul an. Din primele calcule se pare că va fi foarte greu să se întâmple acest lucru, mai ales că societatea se află sub lupa Guvernului din cauza pierderilor din 2020.

Articole similare

Back to top button