ActualitateSliderUltima ora

Vânătoare de comori la Bibliotecă

Săptămâna Națională a Bibliotecilor este marcată la nivel național în jurul datei de 23 aprilie, când se celebrează atât Ziua Internațională a Cărții și Drepturilor de Autor, cât și Ziua Bibliotecarului Român. Pe toată durata săptămânii au loc activități de promovare a lecturii, activități dedicate cărţii și profesiei de bibliotecar.

Cu acest prilej Biblioteca Județeană „Christian Tell” Gorj organizează o serie de evenimente, printre care: expoziție virtuală de cărți poștale și ilustrate din albumele colecției pictorului Iosif Keber, prezentări online, videoclipuri, dar și o întâlnire metodică pentru rețeaua de biblioteci publice din județul Gorj.

În ziua de 23 aprilie, Biblioteca organizează o vânătoare de comori istorice pentru copii, tineri și adulți, denumită „Panduri la vânătoare de comori!”, cu ocazia sărbătorii a 200 de ani de la Revoluția lui Tudor Vladimirescu.

Programul complet al manifestărilor poate fi consultat pe pagina de socializare a Bibliotecii Județeane „Christian Tell” Gorj.

Back to top button