Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSport

CS Pandurii își va primi banii?

Clubul Sportiv Pandurii are de primit cotizații în valoare de 3,3 milioane de euro de la cinci membrii-asociați, printre care se numără și Consiliul Local Târgu-Jiu.

Este o săptămână de când Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit acest lucru  prin decizie definitivă și irevocabilă.

Romanescu  susține că Primăria Târgu-Jiu și Consiliul Local sunt entități total diferite. Totodată angajații din cadrul primăriei pregătesc acțiuni în vederea demarării unor proceduri privind formele de executare.

Marcel Romanescu, declară de altfel faptul că va merge în instanță și va parcurge toate demersurile dacă va fi necesar să recupereze prejudiciul creat primăriei.

Edilul a precizat că va respecta hotărârea judecătorească. Alături de Consiliul Local Târgu Jiu, alte 4 entități sunt bune de plată. Cea mai mare sumă va fi virată de Complexul Energetic Oltenia. Dacă în cazul celorlați foști acționari lucrurile sunt clare, singura problemă apare la Consilul Local care nu dispune de patrimoniu.

Articole similare

Back to top button