Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Situația Spitalului Orășenesc Bumbești Jiu

După cum bine știm Spitatul Orășenesc a început anul 2021 cu sancțiuni pentru nereguli care și în prezent persistă într-un fel sau altul .

Autorizația pentru securitate la incendiu pentru corpul A încă este în curs de aprobare deși au trecut mai bine de 3 luni de la sancționare . Deși corpul  A  funcționează acum fără autorizație , anumite măsuri recomandate de inspectorii Departamentului pentru Situații de Urgență au fost realizate în proporție de 80%.

Managerul spitalului, Aurel Stolojanu a ajuns cu inspectorii într-un consens . Această înțelegere constă în instalarea unei rețele interne de hidranți în corpul A și a două instalații de detectare a incendiului în corpul B și C. Ulterior Stolojanu va solicita autorizația necesară pentru funcționarea corpului A în termeni legali .

În ceea ce privește contractul de finanțare cu Uniunea Europeană care vizează furnizarea echipamentelor de protecție medicală, managerul declară că nu este încă finalizat, dar o parte din cele necesare fiind achiziționate.

Spitalul Orășenesc Bumbești Jiu mai are în curs de dezvoltare încă două proiecte. Conform managerului de la Bumbești Jiu, la nivelul spitalului sunt în curs de dezvoltare încă două proiecte. De asemenea acesta susține că în prezent dispune de personal medical suficient pentru a face față pandmiei , ba mai mult a oferit câteva  cadre medicale în sprijinul primarului de la Târgu-Jiu pentru centrul de vaccinare de la Sala Sporturilor.

Articole similare

Back to top button