Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Weekend de foc pentru echipele de handbal

Weekendul acesta este unul extrem de important pentru două echipe de handbal din cadrul Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu. Senioarele, pregătite de Liviu Andrieș, vor merge la Deva, pentru a participa la turneul din Seria B a Diviziei A, iar echipa de junioare 3, pregătită de Andrei Enache, merge la Slatina, pentru turneul 2 al Seriei J. Cele două echipe ale CSM Târgu Jiu sunt în prezent pe primul loc în seriile în care evoluează.

Expertul sportiv și coordonatorul secției de handbal a CSM Târgu Jiu, Dan Ilieș, este sigur că ambele echipe sunt bine pregătite. Ilieș consideră că meciul de la Deva, este unul extrem de important și mizează pe echipa sa că va face tot posibilul să iasă învingătoare.

Întrebat care sunt obiectivele celor două echipe de handbal feminin, Dan Ilieș ne-a explicat că pentru echipa de senioare ar fi terminarea pe primul loc, pe când pentru echipa de junioare obiectivul ar fi performarea unui handbal de calitate și pregătirea pentru viitor.

Senioarele sunt de părere că deși emoțiile sunt prezente, s-au pregătit suficient și speră la o victorie remarcabilă.

Echipa de senioare va susține vineri, 9 aprilie, meciul cu CSU Timișoara și sâmbătă, 11 aprilie, cu CSM Deva, iar echipa de junioare se va duela vineri cu CSS Hunedoara, sâmbătă cu CSS Petroșani și duminică cu CSM Slatina.

Articole similare

Back to top button