ActualitateSliderUltima ora

PSD se leapădă de Iordache

Război în declarații ale parlamentarilor de Gorj. În loc să se așeze la o masă și să pună cap la cap ideile pentru dezvoltarea județului, demnitarii se bat în declarații și acuzații ca niște copii din clasele primare.

După ce senatorul Ion Iordache s-a lăudat cu oferte de la toate partidele pentru „influența” pe care o are asupra cetățenilor, social-democrații mai că nu se jură că nu i-au promis nimic fostului edil din Turceni. Mihai Weber spune că Iordache dezinformează și că probabil a primit oferte de la partide „din alte țări”, dar de la PSD, niciodată.

Mai mult, în cadrul aceleiași emisiuni de la Gorj Tv, Iordache l-a acuzat pe Weber că ar fi cea mai toxică persoană din județul Gorj și tocmai din acest motiv nu a acceptat oferta PSD. Deputatul social-democrat spune însă că nu a acordat importanță vorbelor colegului de la Senat și îi lasă pe alții să îl caracterizeze, mai ales că „l-a pus la masă”, iar apoi a ieșit cu astfel de declarații.

Iordache mai spunea și că a încercat să discute cu parlamentarii PSD, dar nu au dat curs invitației. La aceste acuzații social-democrații răspund ba că nu au conștință de astfel de inițiative, ba că așteaptă „invitație specială”, oficială, cu subiect de discuție și ordine de zi, că doar sunt la un alt nivel, nu merg să bea o cafea cu reprezentanții partidului de la putere.

Jocul politic dintre putere și opoziție nu pare să aducă nimic bun cetățenilor din Gorj. Parlamentarii ar putea lăsa de o parte disputele măcar când vine vorba despre proiecte pentru dezvoltarea județului, mai ales în condițiile în care Gorjul trece printr-o criză atât din punct de vedere economic, cât și social și sanitar. O criză politică este exact ce ne lipsește.

Back to top button