ActualitateSliderUltima ora

Scenariul roșu amână spectacolele

Odată cu scenariul roșu nu numai elevii claselor terminale au rămas acasă ci și actorii Teatrului Dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu, împreună cu iubitorii de artă.

Spectacolul „Tinerețe fără bătrânețe” cu un scenariu după Petre Ispirescu trebuia să fie jucat duminică, 7 martie. Scenariul galben permitea funcționarea instituției la o capacitate de maxim 30% însă cel roșu interzice organizarea unor astfel de evenimente.

Pe lângă evenimentul de duminică, săptămâna viitoare actorii aveau programat un spectacol dedicat copiilor, însă și acesta va fi amânat.

Piesa de teatru s-ar fi jucat cu casa închisă, toate biletele fiind vândute. Insituția va înapoia banii celor care solicită acest lucru, însă de obicei spectatorii preferă să păstreze rezervarea pentru data la care spectacolul va fi jucat și nu sunt foarte mulți care să vrea banii înapoi.

Municipiul Târgu Jiu își va menține restricțiile specifice scenariului roșu până pe 17 martie la ora 24.00. Astăzi rata de incidență la nivelul reședinței de județ a fost 3,27 cazuri la mia de locuitori, aflându-se într-o ușoară creștere.

Back to top button