Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Supărați că poștașul nu le va mai aduce pensiile

Poșta Română are în plan un nou proiect care îi va permite să doteze localitățile rurale și mici urbane cu bancomate, cu POS-uri și cu servicii financiare în interiorul oficiilor poștale. Această veste a creat însă mare panică în rândul pensionarilor. Vârstnicii nu sunt obișnuiți cu tehnologia, considerând astfel proiectul unul inutil, preferându-i pe o bișnuiții poștași.

Pensionarii sunt de părere că nu este dreaptă decizia Poștei Române deoarece există vârstnici care nu au ajutor și nu se pot descurca cu noua tehnologie, ba mai mult consideră că poștașul are rolul său.

Pentru a clarificat situația creată, directorul general al Poștei Române, Horia Grigorescu, a lămurit subiectul și i-a liniștit pe pensionari, spunând că această schimbare nu va fi făcută peste noapte într-o emisiune difuzată pe Antena3.

Horia Grigorescu susține că în prezent, în România, din ce în ce mai mulți oameni care ies la pensie migrează spre această zonă a primirii pensiei pe card. Tocmai din această cauză, Poșta Română își dorește să fie pe piață în momentul în care această migrare pe card a pensiilor are loc, fiind în continuare furnizorul distribuirii pensiilor către toți oamenii, fie că vorbim despre oamenii care sunt familiarizați cu cardul, fie că vorbim despre cei care optează pentru distribuirea cash.

În cazul în care se va adopta acest proiect al Poștei Române nu se știe însă dacă va fi eficient sută la sută. De multe ori, în fața bancomatelor se creează cozi și nu de puține ori aparatele rămân fără bani, fiind insuficient alimentate.

Articole similare

Back to top button