ActualitateSliderUltima ora

Copiii fericiți la teatru

După mai bine de un an de când ne aflăm în pandemia de COVID-19, plină de restricții și măsuri, mai mulți părinți au ales să ofere un moment de bucurie copiilor, ducându-i la teatru.

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” a găzduit ieri sceneta pentru copii „Iedul cu 3 capre”, scenetă care a avut premiera acum aproximativ o lună și pentru care actorii teatrului s-au pregătit de mai bine de un an.

Piesa ilustrează o reinterpretare a poveștilor din copilărie, actorii teatrul dramatic arătându-se extrem de nerăbdători să bucure sufletelor celor mici, punând în scenă o poveste populară nemuritoare.

După ce au intrat în sala de spectacol, copiii s-au așezat pe locuri, nerăbdători să facă cunoștiință cu personajele din poveștile spuse de părinți.

Deși cererea a fost foarte mare, numărul de locuri a fost limitat. Din pricina restricțiilor impuse de pandemie, teatrul dramatic „Elvira Godeanu” poate oferi un număr de doar 67 de bilete pentru fiecare scenetă, adică 40% din capacitate.

Pentru piesa de teatru „Iedul cu 3 capre” toate biletele au fost vândute, însă gorjenii își vor putea achiziționa bilete pentru reprezentațiile următoare.

Back to top button