ActualitateSliderUltima ora

Târgul de Mărțișor se ține la Târgu Jiu

Ținând cont că primăvara se apropie cu pași repezi, Primăria Municipiului Târgu Jiu a demarat pregătirile pentru organizarea Târgului de Mărțișor.

În această perioadă a pandemiei de coronavirus, plină de restricții și măsuri de siguranță, organizarea unui astfel de târg necesită aprobarea Direcției de Sănătate Publică Gorj. Primarul, Marcel Romanescu, în urma unor discuții cu reprezentanții DSP Gorj, a obținut avizul pentru desfășurarea târgului cu ocazia zilelor de 1 și 8 Martie.

Anul acesta Târgul de Mărțișor va fi împărțit în două categorii: una cu tarabe unde comercianții vor vinde mărțișoare și o alta cu flori.

Deși primăria a pus la dispoziție 80 de locuri disponibile în corturile amenajate în zona Victoriei, cererea se pare că este extrem de mare. Mai mult, comercianții încă pot depune cereri pentru adjudecarea unui loc.

Primarul, Marcel Romanescu, face un apel comercianților ca pentru fiecare familie să fie depusă o singură solicitare, tocmai pentru a putea acoperi cererea foarte mare.

În ceea ce privește taxa pentru un loc în Târgul de Mărțișor, aceasta nu a suferit modificări, comercianții vor plăti aceeași suma ca și în anii trecuți.

Back to top button