ActualitateSliderUltima ora

Altar pentru colegul lor

Vasile Cioboiu a fost dat disparut luni de catre mama sa, după ce a plecat la serviciu și nu s-a mai întors. Colegii săi l-au văzut ultima dată tot luni, în stația din fața gării. Miercuri, acesta a fost găsit decedat în mașină, la marginea pădurii Drăgoieni.

Medicii legiști au stabilit că taximetristul a făcut infarct, după ce ar fi avut probleme cardiace mai vechi. Colegii săi nu își explică totuși cum a ajuns în acel loc, mai ales că Vasile nu frecventa astfel de zone.

Astăzi, colegii lui au aprins lumânări în stația unde, taximetristul își desfășura activitatea de 20 de ani. Cu lacrimi în ochi, aceștia ne-au spus că Vasilică era un băiat extraordinar și săritor.

Mai mult, bărbatul ar fi vrut să se retragă spre casă atunci când a părăsit stația de taxi, dând jos caseta de pe mașină, însă în pădure, aceasta era a fost găsită la locul ei.

Colegii lui au mers și după amiază la capelă să îi aducă un ultim omagiu. Aceștia îl cunosc de 20 de ani și spun că în fiecare dimineață le aducea cafeaua, fără să ceară nimic în schimb.  Fratele său ar vrea să îi continue activitatea, în memoria celui care și-a găsit sfârșitul poate prea devreme.

Back to top button