Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

S-a dublat numărul deceselor

România a înregistrat în ultimele 24, un număr de 23.060 de teste, dintre acestea 2.745 fiind pozitive. Rata de pozitivare se pare că s-a înjumătățit față de cea înregistrată ieri, fiind de doar 11,9%.

Numărul deceselor Covid-19 este însă unul destul de ridicat. Dacă ieri 50 de români au murit în urma infectării cu virusul SARS-CoV-2, astăzi numărul lor s-a dublat 98 de decese fiind înregistrate.

La Terapie Intensivă observăm o menținere a numărului de internări. 1.050 pacienți se află internați în stare gravă la ATI.

Până în prezent pe teritoriul României, peste 697.000 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus au fost confirmate.

630.236 de pacienți au fost declarați vindecați, iar 17.369 au decedat.

La nivelul județului Gorj, numărul de noi cazuri raportate este 31.

Din păcate au fost înregistrate încă 2 decese în urma infectării cu noul coronavirus. Este vorba despre un bărbat și o femeie, ambii prezentând și alte afecțiuni medicale.

De la începutul pandemiei, 5.466 de persoane au fost confirmate pozitiv pe raza județului Gorj.

5.060 de gorjeni s-au vindecat, iar 266 au decedat.

În ceea ce privește coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, județul Gorj înregistrează 0,94 la mie.

În scenariul roșu se mai află în prezent doar patru județe: București, Cluj, Ilfov și Timiș. Cea mai mică rată de infectare la nivel național se înregistrează în Olt 0,53, iar la polul opus, cea mai mare rată de infectare este la nivelul județului Timiș 4,34.

Articole similare

Back to top button