Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Nu cred în reorganizarea Primăriei

Reacțiile la reorganizarea Primăriei municipiului Târgu Jiu nu au întârziat să apară. După ce edilul Marcel Romanescu a afirmat că prin noua organigramă se va face o economie de 1 milion de euro la buget, unii consilieri locali au combătut spusele primarului.

Adrian Tudor este de părere că suma economisită nu ar fi nici pe departe atât de mare.  Acesta spune că 1 milion de euro pe an ar însemna că salariile celor 15 posturi restructurate ar fi de peste 27 000 de lei.

Tudor spune că Romanescu vrea să își aducă oamenii săi în primărie, susținându-și declarația prin posturile scoase la concurs de instituție. În ultimul timp au avut loc câteva angajări, iar în prezent, pe pagina instituției se află în desfășurare două concursuri pentru posturi de consilier juridic la compartimente diferite.

Și Luis Popa este sceptic cu privire la noua organigramă. Nici el nu crede în milionul de euro economisit la bugetul local. La fel ca și Adrian Tudor, Luis Popa consideră că Romanescu vrea să își angajeze proprii oameni în primărie, după ce edilul ar fi afirmat în ședința de Consiliu Local că vor fi anumite surprize.

Cele mai multe posturi de conducere ar urma să dispară din Poliția Locală. 8 șefi ar putea retrograda, sau ar putea pleca acasă dacă nu sunt de acord cu noile atribuții. Romanescu a afirmat posturile au fost înființate „după om”,  ci nu după cerințe.

Articole similare

Back to top button